Janine presenteert de warm hart pakketen
Janine presenteert de warm hart pakketen L.K

’t Wingerds Hof start met Warm Hart Pakketten

30 november 2020 om 14:35 Lokaal Deel je nieuws

WIJNGAARDEN · Dorpshuis ’t Wingerds Hof uit Wijngaarden lanceert donderdag 26 november de Warm Hart-pakketten. Deze zijn gevuld met producten van vijf verschillende ondernemers uit de Alblasserwaard. Het doel is om de inwoners van de Alblasserwaard en omgeving een warm hart toe te dragen.

In deze tijd van coronamaatrelegen heeft het dorpshuis in Wijngaarden ook te maken met leegstand; er op dit moment zijn geen feesten en partijen in de zalen van ’t Wingerds Hof. Tijdens een vergadering met het personeel dachten beheerster Janine Korevaar en haar collega’s na over wat ze dan wel konden doen in deze coronatijd. Ze misten het contact met hun gasten en wilden weer aan het werk. “Om mensen toch een hart onder de riem te steken, kwamen we op het idee om pakketten samen te stellen met een aantal ondernemingen uit de Alblasserwaard,” vertelt Janine.

Deelnemende ondernemers

Samen met Fruithandel Van Os, Bakkerij van der Grijn, Kaaswinkeltje Hoogendoorn, Kaasboerderij Kuiper en theewinkel La Bonnière stelden ze het pakket samen. Daarin zit onder andere kaas, advocaat en ‘positieve gezelligheidsthee’. Janine: “Er is geen maximum aantal pakketten wat afgenomen kan worden. We hopen er zeker duizend te verkopen.”

Aangezien ’t Wingerds Hof nu niet gebruikt wordt, kunnen de zalen worden gebruikt voor het verpakken van de pakketten en het gehele proces er omheen. “Met de verschillende ondernemers uit de regio willen we op deze manier de inwoners een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd.”

Het pakket is voor diverse doeleinde ingezet worden, denk aan zorgmedewerkers/ bewoners, Relatiegeschenken voor bedrijven of gemeente’s

Maar ook voor een familielid of vriend die je even minder ziet.

De warm hart pakketen zijn te bestellen door particulieren en bedrijven op onze website www.twingerdshof.nl , telefonisch  0184773195.

Daarnaast elke vrijdag direct af te halen tussen 16:00 en 20:00 in ’t Wingerds hof.

Voor het direct verzenden naar een alternatief adres rekenen de verzendkosten. Bedrijven kunnen zelf eventueel nog iets toevoegen aan het pakket of we kunnen de pakketten nog uitbreiden naar wens. Alles is mogelijk in overleg.”

advertentie
advertentie