Uitstekende beoordeling inspectie voor Johannes Calvijnschool!

24 maart 2018 om 12:46 lokaal Deel je nieuws

Een aantal maanden geleden is de Johannes Calvijnschool in Sliedrecht bezocht door de onderwijsinspectie. Het onderzoek was gericht op de kwaliteit van het onderwijs en het beheer van de financiën. Evenals in 2014 heeft de school een uitstekende beoordeling ontvangen!
De inspectie heeft geconcludeerd dat de Johannes Calvijnschool erin slaagt om op een uitstekende wijze te sturen op de kwaliteit van het onderwijs en dat er sprake is van een goed financieel beheer. Dit beeld is gevormd tijdens de gesprekken die de inspectie heeft gevoerd met bestuursleden, schoolleiding en diverse teamleden. ‘Iedereen wordt aangemoedigd zich te ontwikkelen en een bijdrage te leveren: de teamleden worden écht betrokken en er is sprake van een groot draagvlak voor de doelen en ambities van de school’. Directie en bestuur zijn dankbaar voor dit prachtige resultaat en zien het rapport als waardering voor het werk dat dagelijks met volle inzet, betrokkenheid en toewijding op de school wordt gedaan. 
Het volledige rapport is te vinden op de site van de onderwijsinspectie: https://zoekscholen.onderwijsinspectie.nl/zoek-en-vergelijk/sector/po/id/7599 

 

advertentie
advertentie