Vrijwilliger in Home-Start gezin
Vrijwilliger in Home-Start gezin Home-Start

Heb je vragen over de opvoeding en de drukte in je gezin?

26 maart 2018 om 10:58 lokaal Deel je nieuws

De winter lijkt bijna voorbij. We gaan op weg naar een nieuw seizoen en maken nieuwe plannen. Dan kan het druk zijn in je gezin. Heb jij ook opgroeiende kinderen? Lukt het meestal wel, maar soms ook niet om alles draaiende te houden? Is het je nu wat te veel? Je hoeft er niet alleen voor te staan.

Als je thuis ondersteuning kunt gebruiken, neem dan contact op met Home-Start Sliedrecht. Want Home-Start is thuis in gezinnen. Een getrainde vrijwilliger die ervaring heeft met opvoeden, biedt je een steuntje in de rug. Een luisterend oor. Vertrouwen. Tips over praktische opvoedzaken voor je gezin. Zoals iets gezelligs doen met de kinderen, samen nadenken over lastige dingen in de opvoeding (zoals slapen, eten, ruzie) of samen leuke kinderboeken in de bibliotheek uitzoeken. Ook kan de vrijwilliger je helpen contact te leggen met andere ouders, om met hen ervaringen uit te wisselen of misschien nieuwe vriendschappen op te bouwen.

Kun je ook een steuntje in de rug gebruiken? Bel vrijblijvend voor meer informatie naar de coördinator van Home-Start Sliedrecht, Sascha Zonneveld telefoon: 06 202 493 28 of stuur een mail naar: s.zonneveld@humanitas.nl

Meer informatie is beschikbaar op: www.home-start.nl of www.humanitas.nl

advertentie
advertentie