Afbeelding
Suzanne Heikoop | She Fotografie

PvdA wil totaaloverzicht van kosten voor bootjeshelling

30 maart 2018 om 14:29 lokaal

SLIEDRECHT Daags voor de gemeenteraadsverkiezingen stelde de PvdA-fractie opnieuw vragen over de bootjeshelling. Fractievoorzitter Anton van Rees wil duidelijkheid over de kosten tot nu toe.

door Simon Fousert

Volgens de PvdA-fractie zelf gaat het tot nu toe om 70.000 euro, maar de partij wil weten wat de totaalkosten zijn, inclusief advies – en bemiddelingskosten en op welke manier dit in de begroting is verwerkt. ,,Nu de zittingsperiode van het huidige college er bijna op zit, vinden wij het tijd dat? hierover openheid van zaken wordt gegeven."

De fractie wil weten wanneer het college opdracht gaf voor het maken van de bootjeshelling die volgens haar al twee jaar in een opslag bij een leverancier ligt en hoe de aanbesteding voor deze opdracht is verlopen.

Daarnaast vraagt fractievoorzitter Anton van Rees (dat is hij ook in de nieuwe gemeenteraad) waarom het college deze opdracht gaf zonder dat daar geld beschikbaar voor is gesteld.

GESPREKKEN Ook wil Van Rees weten wat de stand van zaken is van de gesprekken met de watersportvereniging, omwonenden, bedrijven en andere belanghebbenden. Het college heeft nog niet op de vragen gereageerd.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie