Wim Schagen van De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf B.V. voor het prachtige nieuwe pand
Wim Schagen van De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf B.V. voor het prachtige nieuwe pand Eigen fotograaf

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf B.V. breidt sponsorcontract uit

31 maart 2018 om 14:56 Sport/sport Deel je nieuws

Al jarenlang zijn ze vaste sponsor van korfbalvereniging SKC Merwede/Multiplaat: De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf B.V., een aannemingsbedrijf in Sliedrecht dat zich bezighoudt met onder andere grond- en waterwerken, bestratingen, rioleringen en bodemsaneringen.

Voorheen was De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf B.V. de vaste hoofdsponsor van SKC Merwede. De selectiespelers hebben een lange tijd rondgelopen met het GS-logo op hun tenue. Het bedrijf is altijd aan de vereniging verbonden gebleven door middel van sponsoring en dat sponsorcontract wordt vanaf nu uitgebreid.

Naast een advertentie in de jaarlijks terugkerende gids ‘De Merwediaan’ en een reclamebord langs onze velden, zullen zij vanaf nu ook SKC Merwede/Multiplaat 4 in een geheel nieuw en compleet tenue steken. Leuk om te vermelden is dat De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf B.V. ook bezig is met een eigen uitbreiding; 18 september jl. is de eerste paal geslagen van hun nieuwe pand aan de Lelystraat te Sliedrecht en het pand zal op korte termijn in gebruik genomen worden.

Merwede/Multiplaat is verheugd dat De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf B.V. de jarenlange verbintenis aan de vereniging wil uitbreiden en zij feliciteren hen met het nieuwe pand!

advertentie
advertentie