Groepsfoto van V.V Sliedrecht 9
Groepsfoto van V.V Sliedrecht 9 Jelle den Toom

V.V. Sliedrecht 9 speelt mogelijk kampioenswedstrijd op FOX Sports

3 april 2018 om 13:02 Sport/sport Deel je nieuws

Een deel van de selectie van V.V. Sliedrecht 9. Voorste rij (vlnr): Guus van Dongen, Max van Dongen en Jackie Oomen. Achterste rij (vlnr): Kevin de Waard, Richard Aantjes, Ivanni de Gruijter en Mark Dekker. (Foto: Jelle den Toom)

SLIEDRECHT – De voetballers van Sliedrecht 9 doen mee aan de tweede editie van KampioensKoorts. Mochten de ‘helden van de velden’ deze wedstrijd winnen dan wordt hun kampioenswedstrijd live uitgezonden op FOX Sports. Stemmen kan tot en met vrijdag 6 april.

KampioensKoorts is een initiatief van Keuken Kampioen en FOX Sports. Amateurteams die in de race zijn om kampioen te worden, kunnen zich aanmelden. Hoe meer stemmen een team krijgt, hoe groter de kans is dat hun kampioenswedstrijd wordt uitgezonden. Zo’n 900 teams dingen mee en op kampioenskoorts.nl zijn al ruim 26.000 stemmen uitgebracht. Vorig jaar werd de kampioenswedstrijd van Be Quick 2 live uitgezonden. Het leverde hilarische televisie op met interviews van Hans Kraay jr. tijdens de wedstrijd.

Ranglijst
‘Bierteam’ Sliedrecht 9 speelt in de reserve 5e klasse 16. De Sliedrechters bekleden met 29 punten uit 13 wedstrijden momenteel de derde plaats in de competitie. De grootste concurrenten zijn koploper Kozakken Boys 5 (31 punten uit 13 duels) en runner-up Altena 3 (30 punten uit 13 duels).

Scenario
Sliedrecht 9 speelt de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Kozakken Boys 5. Dat zou een mooi affiche zijn voor de kampioenswedstrijd op sportpark De Lockhorst in Sliedrecht. Daarvoor moet er wel op de Sliedrechters gestemd worden. Dat kan via de website www.kampioenskoorts.nl.

advertentie
advertentie