Lukazz in The Moonshine

5 april 2018 om 11:05 lokaal

SLIEDRECHT Op een avond naar Lowlands, Pinkpop en Rock Werchter, dat is Lukazz. De band staat op zaterdag 7 april in The Moonshine. De eerste set begint om 21.30 uur en de entree is gratis.

Lukazz werd in 2006 opgericht door Frank de Groot (bas), Marc van Mierlo (drums) en Hans de Vries (gitaar) met als doel de sfeer neer netten die je alleen op festivals kunt vinden. Nadat in 2007 ook Robert Eussen (zang en gitaar) zich bij de band voegde ging het vervolgens snel en bewees de band echt iets bijzonders te zijn. Ze speelden inmiddels op zon beetje alle grote podia, waaronder ook De Bosuil (Weert), De Effenaar (Eindhoven), 013 (Tilburg) en Paradiso (Amsterdam).

Passie en energie zijn de sleutelwoorden voor Lukazz die hun hart en ziel in iedere show gooien. Een sterke mix van (hard)rock en pop, met hier en daar een uitstapje naar de alternatieve kant, met de power die bij een festibalband hoord. Kings of Leon, Foo Fighters, Pearl Jam, Volbeat, Nickelback, ze komen allemaal voorbij in een 3 uur durende show die uitnodigt om heerlijk los te gaan.

Naast passie en energie onderscheidt een goede coverband zich natuurlijk ook door kwaliteit. In 2009 heeft Lukazz deelgenomen aan The Clash Of The Cover Bands waarbij ze in alle ronden door de vakjury als winnaar werden aangewezen. Daarnaast werden Marc en Frank later verkozen tot beste drummer en beste bassist van Nederland. Een jaar eerder was Robert, in dezelfde wedstrijd, al verkozen tot beste zanger van Nederland. In 2010 bewees hij wederom een meer dan sterke zanger te zijn tijdens zijn deelname aan de eerste editie van The Voice Of Holland, waarbij Jeroen van der Boom, Angela Groothuizen en Roel van Velzen hem allen in hun team wilde hebben.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie