Miniconcert Crescendo

1 november 2007 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het A-orkest van Crescendo geeft op 3 november aanstaande een miniconcert in de Bethlehemkerk in Papendrecht. Dit concert is een try-out voor onze deelname aan een landelijk concours op 17 november.

Het is alweer elf jaar geleden dat de vereniging voor het laatst heeft deelgenomen aan een concours. Crescendo heeft zich het afgelopen decennium vooral gericht op grootse concerten voor het publiek in Sliedrecht en omstreken. Daar blijft de vereniging zich ook de komende jaren op richten, maar af en toe deelnemen aan een concours is goed voor de kwalitatieve ontwikkeling van het jonge orkest. Deelnemen aan een concours vergt altijd het uiterste van een orkest en voert de muzikanten naar de toppen van hun kunnen. Daarom bereidt Crescendo zich in Papendrecht voor op het concours. Het optreden duurt ongeveer drie kwartier en het programma bestaat uitsluitend uit werken die op het concours uitgevoerd zullen worden.

Crescendo heeft de doorgewinterde professional Anno Appelo ingehuurd om een oordeel te vellen over de prestatie. Daarnaast worden opnames gemaakt die uitvoerig geanalyseerd zullen worden. Het concert begint om 20.30 uur. Belangstellenden zijn vanaf 20.00 uur welkom. Plaatsen reserveren is niet nodig.

advertentie
advertentie