Tweede kans voor tweedehands

2 mei 2008 om 00:00 Nieuws

Volgens de eigenares van de kledingwinkel is er behoefte aan tweedehands kleding voor kids. ,,In Sliedrecht bestond er nog geen zaak waarbij je gebruikte kinderkleding kunt krijgen, dus dit was mijn kans.” Ze runt ‘De Paddestoel’ - een naam die volgens Willeke tot de verbeelding van kinderen spreekt - in haar eentje en tot nu toe lopen de zaken prima. ,,Al veel moeders komen langs om kleding uit te zoeken voor hun kroost. Nieuwe kinderkleding is tegenwoordig heel duur, dus op deze manier besparen ze een hoop geld.”

SLIEDRECHT - Kinderkleding is altijd al de hobby geweest van Willeke Versluis. Ze aarzelde dan ook geen moment toen er een pand vrij kwam aan de Rivierdijk in Sliedrecht. Begin maart opende ze ‘De Paddestoel’, waar ze goede gebruikte kleding een tweede kans geeft.

De kleding die nu uitgestald hangt in de winkel, komt niet uit haar eigen kasten. ,,Iedereen mag hier tijdens openingstijden overbodige kleding brengen, als het maar netjes en schoon is. Als dank ontvangen ze een deel van de opbrengst van de verkochte spullen.”

Naast de verkoop van kleding, tassen en andere hebbedingetjes is er ook de mogelijkheid om prinsessenjurken te huren voor een of twee dagen. ,,Ik heb deze jurken zelf gemaakt. Heel leuk voor kinderfeestjes en dergelijke. Ook liggen er een paar voor de verkoop. Binnenkort kunnen er ook ridderpakken gehuurd worden.”

‘De Paddestoel’ is te vinden aan Rivierdijk 721. De winkel is woensdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur open, donderdagochtend en -avond van 9.00 uur tot 11.45 uur en 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Voor meer informatie kan er gebeld worden naar 06-36271878.

advertentie
advertentie