De mooiste plaatjes bijwerken

15 mei 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het is tijd om met de fotocamera erop uit te trekken en mooie plaatjes te maken. Theo Henderson legt maandag 19 mei bij de HCC uit hoe het beste eindresultaat kan worden gerealiseerd met deze foto’s. Hij verzorgt dan een presentatie over ‘Adobe Photoshop Elements 6.0’. AdobePhotoshopElements kan helpen om de gemaakte foto’s te organiseren en te corrigeren wanneer dat nodig is. Henderson demonstreert het een en ander aan de hand van voorbeelden. Natuurlijk kunnen ook vragen worden gesteld. De presentatie begint om 20.00 uur.

Naast het bijwonen van deze lezing kunnen belangstellenden vrij in- en uitlopen van 19.45 tot 22.15 uur en vragen stellen over hard- en software. Bij één van de vier HCC-computers worden vragen over videobewerking beantwoord; bij een andere computer kunnen belangstellenden van alles te weten komen over internet, e-mail en dia’s scannen. Ook vragen over Microsoft Office: Word, Excel en Powerpoint komen aan bod. Een computer voor beginners ontbreekt niet. Verder zijn een flatbedscanner en een printer aanwezig.

HCC-leden die een probleem met hun computer hebben, mogen de systeemkast meenemen. De bijeenkomst wordt gehouden op de bovenste verdieping van het Griendencollege aan de Kamerlingh Onneslaan 109.

advertentie
advertentie