Hardcore en hiphop in Elektra

22 mei 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Hardcore en hiphop: aankomend weekend heeft Elektra weer verschillende muziekstijlen op het programma staan. Vrijdag zullen tijdens een Hardcore Party verschillende DJ’s op het programma staan en zaterdag komt de jonge Femcee naar Tamar Thuglady naar Sliedrecht om een optreden te verzorgen.

Eén keer in de twee maanden organiseert Jongerencentrum Elektra een Hardcore party. Inmiddels is het weer zover. DJ’s Old Needle, Tha Dark Venom, Prondia, Paranoya VS. Tha Mania C, Retaliation, Incinerator VS Dirty D en ‘S Corepion zullen vrijdag het beste van hardcore 2008 laten horen. ,,Klappende bassen op een verdacht hoog tempo, schreeuwende tweeters die schreeuwen om bescherming en spetterende verlichting om het geheel af te maken. Knallen met die hap en niet van dat benauwde! Dat is het motto van deze avonden,’’ aldus de organisatie.

De eerste DJ begint om 21.00 uur, tot 02.00 kunnen bezoekers binnenkomen.

De zaal gaat open om 20.00 uur en de entree is € 4,-

Zaterdag 24 mei

Ze is pas 19 jaar, maar heeft en volwassen geluid, spannende beats en doorleefde teksten. Tamar Thuglady (foto) is een Femcee, afkomstig uit Utrecht, die hard aan de weg timmert om de top van de Nederlandse hiphop te bereiken. Op 14-jarige leeftijd bracht zij haar eerste mixtape uit in samenwerking met Stein B op de beats. Deze mixtape kreeg de naam ‘Moeders Mooiste’. Tamar zal zaterdag om 22.30 optreden in Elektra. De zaal gaat open om 20.00, entree is 3 euro.

advertentie
advertentie