Gratis welzijns-advies op festival

5 juni 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Meer dan de helft van de Nederlandse bevolking is te zwaar. Overgewicht betekent een hoger risico op hart- en vaatziekten, diabetes en gewrichtsklachten. Binnen tien jaar zal overgewicht zelfs het grootste medische probleem ter wereld zijn, aldus de WHO (World Health Organisation). Hiermee is overgewicht wereldwijd een belangrijk maatschappelijk probleem geworden dat ook in Nederland de allerhoogste prioriteit krijgt. Maar hoe pak je het gewichtsprobleem aan? De oorzaak en verantwoordelijkheid ligt immers bij de persoon zelf. Herbalife voert sinds kort de Nationale WelzijnsCheck uit op meer dan 200 verschillende breed toegankelijke locaties in heel Nederland. Met deze gratis Nationale WelzijnsCheck wil Herbalife mensen op een zeer laagdrempelige en zeer toegankelijke manier inzicht geven in hun huidige voedings- en bewegingspatroon en hen tips aanreiken hoe zij hun welzijn kunnen verbeteren.

De WelzijnsCheck wordt tijdens het Baggerfestival uitgevoerd door ‘Welzijnscoach’ Annemarie Boer-Verschoor. ,,Wij staan met een prachtige Herbalife Presentatie Tent op de Rembrandtlaan. Tevens staan wij maandelijks bij de C1000 in Sliedrecht”, zegt ze.

Boer is al ruim drie jaar ‘zeer tevreden met de producten van Herbalife’. ,,Ik heb mijn gewicht prima onder controle en nog steeds veel meer energie. Ik begeleid klanten met afslanken of aankomen en ook voor sportmensen heb ik een speciaal programma.” Voor informatie en een voedingsavies: www.beau-life.nl.

advertentie
advertentie