Google, een zoektocht naar...

5 juni 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Google, de meest gebruikte zoekmachine van dit moment. Een site waar veel mogelijkheden in zitten, maar waar ook gevaren in kunnen schuilen. Maandagavond 9 juni geeft Arriën Stegehuis in het Griendencollege een lezing over het gebruik van Google. Georganiseerd door HCC Sliedrecht.

Elke 2e maandag van de maand houdt HCC Sliedrecht haar maandelijkse bijeenkomst in het Griendencollege aan de Prof. Kamerlingh Onneslaan 109 te Sliedrecht. Op deze avonden wordt u verder geholpen met al uw computerproblemen. Naast het helpen bij computerproblemen en het beantwoorden van uw vragen over computergebruik en alles wat hiermee samenhangt wordt er een lezing verzorgd.

Tijdens de lezing zal de zoekmachine uitgebreid toegelicht worden. Zo zullen het ontstaan, de naamgeving, de groei en de mogelijkheden en tal van andere aspecten van de site aan bod komen. Aan het eind van de lezing weten bezoekers hoe ze met Google legaal en gratis mp3-files van internet kunnen downloaden en hebben ze kennis gemaakt met een aantal diensten die Google biedt. Toegang vanaf 19:30 uur. De lezing begint om 20.00 uur.

advertentie
advertentie