Hiphop in Bibelot

14 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

DORDRECHT - Hiphopformatie Opgezwolle is tijdelijk gestopt, maar Sticks & Rico gaan onverminderd door. Vrijdag 23 augustus staan ze samen met DJ A.R.T. op het podium in Bibelot. Ze zullen het wel zonder producer Delic moeten doen.

Producer Delic had de behoefte meer van de wereld te zien, vandaar dat hij Opgezwolle heeft verlaten om op wereldreis te gaan. DJ A.R.T. vervangt hem. Tijdens de show is veel nieuw materiaal te verwachten, maar ook de vertrouwde hits van Opgezwolle komen voorbij. Naast Sticks & Rico staan ook Typhoon en Kitzr op het podium. Typhoon is niet onbekend met de jongens van Opgezwolle. Hij heeft samen met hen en zijn broer Blaxtar die in november in Bibelot te zien is, de rapgroep ‘Rudeteenz’ gevormd. Daarnaast is Typhoon overtuigend winnaar van de Grote Prijs van Nederland in 2004.

De entreeprijs voor deze avond is € 10,-. Kaarten zijn verder te koop bij de verschillende voorverkoopadressen: Velvet Music Dordrecht (Vriesestraat 110), VVV/Intree Dordrecht (Spuiboulevard 99), Velvet Music Rotterdam (Oude Binnenweg 121A), Boekhandel de Salon Zwijndrecht (Veerplein 18). Voor meer info: www.bibelot.net.

advertentie
advertentie