‘Superieur verteltalent’

25 september 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na het succes van ‘De adem van de nachtchinees’, waarmee hij definitief zijn naam als caberetier vestigde, is Richard Groenendijk erin geslaagd om met ‘Na de Wedstrijd’ wederom een ‘overdonderend grappig en mooi programma’ af te leveren. Vrijdag 3 oktober is hij te zien en te horen in De Lockhorst.

Groenendijk is een kleinkunstenaar met een superieur verteltalent en een uitstekende stem bovendien, niet vies van een flinke dosis zelfspot en meesterlijk in de improvisaties met het publiek. ‘Na de Wedstrijd’ is een programma over opgeven of doorgaan, leven en dood, punten pakken en gemiste kansen.

Deze tournee van vorig seizoen is wegens groot succes verlengd met zes maanden. De aanvang van de voorstelling is om 20.15 uur. Toegangsbewijzen kosten € 15,75, inclusief drankje in de pauze. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa, Sportlaan 1 op werkdagen van 9.00 – 13.00 uur, Fa. de Vries & Zn, Kerkbuurt, Passe Electrospeciaalzaak, Burg.Winklerplein. Reserveren: 0184-499305 (op werkdagen 9.00-13.00 uur). Internet: www.theaterdelockhorst.nl.

advertentie
advertentie