In discussie met de gemeenteraad

30 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In de eerstvolgende raadsvergadering gaat de gemeente Sliedrecht het thema aanpakken van de huisvestingsmogelijkheden voor starters op de lokale woningmarkt. De bijeenkomst van de gemeenteraadslieden heeft een interactief karakter, oftewel inwoners krijgen de kans hun mening te geven en vragen te stellen. De vergadering over dit onderwerp begint om 20.45 uur in het Raadhuis, Dr. Langeveldplein 30.

Voorafgaand aan de behandeling van dit thema is er een presentatie over de stand van zaken betreffende de uitvoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Er wordt specifiek ingegaan op het WMO-beleidsplan, toegespitst op de verdieping van het loket in het gemeentekantoor en een mogelijke uitbreiding van de taken van de Stichting Welzijn Ouderen. Ook over dit thema hoopt de gemeenteraad te kunnen discussiëren met betrokken burgers, en wel vanaf 19.30 uur.

Vooruitlopend op de raadsvergadering peilen wij via deze site alvast de mening van de Sliedrechters. Zijn er voldoende huisvestingsmogelijkheden voor starters op de woningmarkt? Breng uw stem uit op de poll en/of reageer op dit bericht.

advertentie
advertentie