Voorbereidingen Sliedrechts sportgala in volle gang

30 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In Partycentrum De Lockhorst wordt vrijdag 30 januari 2009 de nieuwste editie gehouden van het RABO SportGala 2009. Tijdens dit sportgala worden de sportman-, sportvrouw-, sportploeg-, en sportvereniging van het jaar gekozen en tevens wordt een opmerkelijk Sliedrechts sporttalent volop in de schijnwerpers gezet.

Bij het voorgaande gala viel deze eer te beurt aan respectievelijk Arnold Verdoorn (sportman, waterski), Gina Spek (sportvrouw, tennis), SLTC jongens (sportploeg, tennis) en de volleybalvereniging Sliedrecht Sport (sportvereniging). Aankomend schaatstalent Bart v.d. Berg ging er met de aanmoedigingsprijs van het sporttalent van het jaar vandoor.

De werkgroep Sportverkiezingen, werkzaam onder auspiciën van de Stichting Sportraad Sliedrecht, heeft de voorbereidingen voor dit sportspektakel alweer volop in gang gezet. Hoofdsponsor Rabobank Sliedrecht Graafstroom staat weer garant voor een belangrijke financiële impuls om de Sliedrechtse sportwereld weer een prachtig sportfeest aan te kunnen bieden. De ambiance van de Ambachtsheerenzaal in Partycentrum De Lockhorst zorgt voor een passend decor, waarin een huldebetoon aan prachtige prestaties van lokale sporters het cachet geeft, dat ze verdienen.

Iedereen die de sport in Sliedrecht een warm hart toedraagt wordt in de gelegenheid gesteld om kandidaten te nomineren, die in aanmerking komen voor één van eerder genoemde onderscheidingen. Zo zijn alle verenigingen, die lid zijn van de sportraad, aangeschreven om hun kandidaten voor te dragen en hoopt de werkgroep ook vanuit de Sliedrechtse bevolking volop nominaties binnen te krijgen om de uiteindelijke keuze voor de drie kandidaten per onderdeel zo moeilijk mogelijk te maken.

Voorwaarde is, dat de sporters voldoen aan tenminste één van de drie voorwaarden: zij moeten geboren zijn in Sliedrecht of woonachtig zijn in Sliedrecht en lid zijn van een Sliedrechtse sportvereniging.

Kandidaten voor nominaties bij de sportverkiezingen dienen vóór zaterdag 15 november opgegeven te worden bij het secretariaat van de Werkgroep Sportverkiezingen ter attentie van J. Hartog., Zwaluwstraat 29, 3362 RP Sliedrecht of via de website www.sportraad-sliedrecht.nl

advertentie
advertentie