Theater, rock en muzikaal talent in Elektra

13 november 2008 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Mensen die eens flink willen lachen kunnen op vrijdag 14 november terecht in JC Elektra. Marco Penose zal op deze avond het publiek vermaken met zijn grappen. Hij staat al tijden op diverse Open Podia om zijn talent, het maken van Amsterdamse grappen, te laten zien. Sinds een aantal jaar is Marco één van de vaste gezichten van Comedy Café Amsterdam en draait hij volop mee in het professionele circuit door heel Nederland en België en sinds kort ook in de Antillen.

Ook Regilio zal deze avond in Elektra te vinden zijn. Hij brengt herkenbare verhalen over actuele onderwerpen. Hij wordt de Edgar Davids onder de cabaretiers genoemd, door zijn bron van energie. Zijn mimische vermogen is van hoog niveau.

De entree voor deze theater avond bedraagt 6 euro.

Rocken in Elektra

Constant Paranoia, Massive Assault en Sinister zullen op zaterdag 15 november spelen in Elektra tijdens een rock-avond. Van 20.30 uur tot 21.15 uur zal Constant Paranoia op het podium te vinden zijn, een band met een combinatie van verschillende rock stijlen. Hierna zal Massive Assault spelen van 21.40 uur tot 22.25 uur. Deze band staat bekend om zijn harde sound. De stijl wordt omschreven als Zweedse Death Metal. Tot slot zal Sinister optreden van 22.45 tot 23.45. Deze band heeft inmiddels 9 albums, een DVD en optredens door heel Europa. Ze zullen op deze avond hun nieuwste plaat presenteren. De entree voor deze avond is 5 euro.

Eindpresentatie muzikaal talent

Het muzikaal talent van Sliedrecht zal zijn eindpresentatie houden op zondag 16 november. Al sinds jaar en dag worden er in Elektra muziekworkshops gegeven door Henry van Tienen. Deze muziekdocent is tijden beroepsmuzikant geweest. In 1970 begon hij als gitarist en sinds 1973 bespeelt hij de basgitaar.

In de jaren ‘70 maakte hij furore met zijn band Nightbird, waar hij diverse platen mee heeft uitgebracht. Hij maakte diverse tournees in binnen- en buitenland. Hierna ging hij naar het conservatorium, waar hij elektrische bas en contrabas studeerde. Daarnaast volgde hij de bijvakken piano, zang en ritmische scholing.

Tijdens de eindpresentatie zal hij laten zien wat hij de leerlingen heeft aangeleerd. Aanvang: 16.00 uur. De entree is gratis.

JC Elektra is te vinden aan de Stationsweg 4 in Sliedrecht. Voor meer informatie: www.elektra-sliedrecht.nl

advertentie
advertentie