Elektra schudt op grondvesten

15 januari 2009 om 00:00 Nieuws

Loco Insanity vs Paranoya is een dj set die bekend staat om geniale mixes en snelle up tempo beats. Dj Pronoia is een hardcore dj uit Vlaardingen, die met slechts 21 jaar al veel ervaring heeft. Zijn favoriete genres zijn darkcore, early hardcore, hardcore, industrial hardcore en terror. Octane is één van Nederlands grootste dj talenten op hardcore gebied. Samen met Philosopher vormt hij een duo dat in staat is om het beste aan hardcore naar boven te halen.

Van hardcore en emocore tot vette rock ‘n roll SLIEDRECHT - Jongerencentrum Elektra trilt deze maand flink op z’n grondvesten met harde bass klappen van bekende hardcore dj’s. Grote namen komen met hun platenkoffers naar Sliedrecht op vrijdag 16 januari: niemand minder dan Loco Insanity vs Paranoya, Pronoia, Octane vs Philosopher, Tweaker, Tha Dark Venom & Wisdom. ‘Vette bands’ staan op het programma voor zaterdag 17 januari met Doyle en The Secret Handshake Club.

Dj Tweaker is geen onbekende naam meer in het hardcore circuit. Een dj die zijn agenda voor 2009 vol heeft staan met de top aan hardcore feesten, Decibel outdoor 2009 is daar een voorbeeld van. Dj Tha Dark Venom heeft veel naam en faam in en rondom Sliedrecht. Geen hardcore feest in de regio gaat aan zijn neus voorbij. Dj Wisdom is organisator van My Style Events, een dj die garant staat voor een feestje. Zijn favoriete stijlen zijn darkcore, disco, early hardcore, hardcore, industrial hardcore en oldschool. Entree 4 euro.

Twee vette bands op staan zaterdag 17 januari op het podium van jongerencentrum Elektra. Doyle en The Secret Handshake Club zorgen voor een twee smaken avond. De avond begint met Doyle, een rockband uit de regio Gorinchem. ,,Zij schitterden tijdens een bandwedstrijd in Gorkum en zijn daarom zeker de moeite waard om ook hier op het podium te staan”, vertelt een woordvoerder van het Sliedrechtse jongerencentrum. Doyle begint rond 22.00 uur.

Daarna is het de beurt aan The Secret Handshake Club. Deze band maakt zogenaamde ‘emocore’ en staat aan het begin van een grote carriere. ,,Niet alleen de muziek is goed, maar ook de manier waarop het gebracht wordt is doordacht en vooral smakelijk”, aldus de woordvoerder. De band begint rond 23.15 uur. Entree 3 euro.

Peter Pan Speedrock gaat met hun nieuwe album de Nederlandse podia weer onveilig maken met hun harde rock ’n roll en doen op zaterdag 24 januari Elektra aan. Ze nemen Dikke Dennis mee en hebben Rene SG in het voorprogramma. Reserveren kan via info@elektra-sliedrecht.nl. Entree bedraagt 10 euro.

Zie ook www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie