Hiphop met lokale favorieten

11 februari 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sliedrecht kan zich vrijdag 20 februari weer op alle Urban fronten presenteren op de Locals Only Urban avond in Elektra. Al vele Sliedrechtse klassiekers hebben zich aangemeld voor deze avond: Joseph, B-Short, Eki & Mokka, Soussa en de jongens van Flashback studio’s.

De muzikale avond draait volledig om de lokale talenten die met vernieuwende ideeën over hiphop komen. Zo zal Eki samen met gitarist Jelle een paar nummers ten gehore brengen. En zijn er beats te horen van local producers als N-Conscious, A-Bomb en Airforce Beats. Ook breakdancers krijgen de kans om zich te laten zien. ,,We zijn in de weer om de twee bekendste breakdansers vast te leggen", aldus een woordvoerder van Elektra.

Momenteel wordt een breakdanceworkshop opgezet die de komende dinsdagavonden in de concertzaal van jongerencentrum Elektra gegeven wordt. Tot slot is te melden dat Marcello, één van de winnaars van Kunstbende 2008, een club talentvolle Sliedrechtse danseressen aan het opleiden is voor de Kunstbende finale 2009.

Het eerste optreden begint rond 22.00 uur. JC Elektra, Stationsweg 4. Sliedrecht. Meer info: www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie