‘Het moet wél met water te maken hebben’

12 februari 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - ,,We hebben de krachten gebundeld en samen maritiem en civieltechnisch uitzendbureau Nautic Jobs opgericht.” Aan het woord zijn Cor Volker en Bart van Roosendaal. Cor heeft zijn sporen verdiend in verschillende functies binnen de wereld van de baggeraars en was onder andere werkzaam als hoofduitvoerder. Bart is al sinds 2000 actief in de uitzendbranche. Enkele jaren geleden startte hij met Van Roosendaal Technisch Uitzendbureau, waarbij zijn ervaring op zowel technisch en als commercieel gebied hem goed van pas kwam. Met veel enthousiasme vertellen de heren over hun nieuwe bedrijf dat op 1 januari van dit jaar is opgestart.

Door Ria Scholten

,,Het moet wél met water te maken hebben”, benadrukken Bart en Cor in hun kantoor aan de Rivierdijk 611a. ,,We richten ons op de scheepvaart in al zijn facetten, maar bijvoorbeeld ook op de grond- weg- en waterbouw en ingenieursbureaus. Voor de scheepvaart kun je denken aan functies als matroos, scheepwerktuigkundige, schipper en kapitein en voor ingenieursbureaus aan constructeurs, projectleiders en directievoerders. Het grootste aanbod aan personeel hebben we op het gebied van de grond- weg- en waterbouw. We kunnen in deze branche onder andere projectleiders, autocadtekenaars, landmeters, veiligheidsdeskundigen grondmedewerkers en betontimmerlieden inzetten.”

,,Kwaliteit staat bij ons voorop, ongeacht of het de invulling van een uitvoerende of een leidinggevende functie betreft. Dit houdt in dat de mensen die via ons bureau aan de slag gaan goed gekwalificeerd én gemotiveerd zijn. Onze medewerkers kunnen zowel op uitzend- als op detacheerbasis worden ingezet. Wij kunnen echter ook de werving en selectie van nieuwe personeelsleden voor onze rekening nemen. Veel bedrijven hebben hiervoor te weinig tijd beschikbaar en wij nemen hen die taak graag uit handen. Je zou dus kunnen stellen dat wij onze klanten ontzorgen”, aldus Bart.

Nautic Jobs richt zich op verschillende branches. Hoe komen jullie aan voldoende personeel? ,,We hebben de afgelopen jaren allebei een flink netwerk opgebouwd. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging worden daarom van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden zij in de gelegenheid gesteld om hun ambities en wensen op tafel te leggen. Vervolgens zien wij het als onze taak om de juiste man of vrouw op de juiste plek te krijgen”, aldus Cor. Medewerkers die via Nautic Jobs aan de slag gaan kunnen rekenen op een goede beloning.” Zie ook de website: www.nauticjobs.nl. Het bureau is telefonisch bereikbaar via 0184-412242.

advertentie
advertentie