FEMMAGE met 'vuil' in theater De Lockhorst

13 februari 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Vrouwencabaretgroep FEMMAGE is in haar derde theaterprogramma verwikkeld in een bikkelharde en vooral smerige afvalrace vol vuile streken. Het publiek bepaalt uiteindelijk wie er blijft en wie er af moet vallen. Misschien wel die magere. Zijn de vier maffe types van Femmage op tijd klaar voor de belangrijke liveshow? Durft het publiek zich uit te spreken? Wat zegt de jury? Het is nogal wat om te kiezen tussen de winnaar van de hondenshow, de travistiet, het fanfarelid of de kruisruiker. Gelukkig schept de smetteloze zang weer orde in de chaos. Schoon, fris (ook onder de rand) en opgeruimd verlaat het publiek de zaal.

FEMMAGE, met Marlous Luiten, Evan van Rooijen, Ariane Niemeijer en Coroline Smit staat zaterdag 21 februari in theater De Lockhorst. Aanvang 20.15 uur, toegang € 15,75 inclusief drankje in de pauze.

Kaarten zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 13.00 uur aan de kassa verkrijgbaar en tevens bij Passe Electrospeciaalzaak Burg. Winklerplein, Fa. De Vries & Zn, Kerkbuurt, Joh. de Heer Muziekinstrumenten, Leeghwaterstraat.

Reserveren kan op werkdagen van 9.00 uur tot 13.00 uur via 0184-499305. Meer info: www.theaterdelockhorst.nl.

advertentie
advertentie