Sunday Country met Suzy Dexter

17 februari 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na Sunday Jazz en Sunday Soul konden muziekliefhebbers nu ook genieten van Sunday Country in De Lockhorst. Suzy Dexter heeft al twee zondagen lang het publiek getrakteerd op veelzijdige countrymuziek. Afgelopen zondag was het weer volle bak in De Lockhorst en 29 maart zal ze voor het laatst te beluisteren zijn in deel 3 van Sunday Country.

,,We wisten wel dat we de zondagmiddagconcerten wilden uitbreiden. We wisten ook dat we het dan in de richting van de country wilden zoeken. Toen kwamen we in contact met Suzie Dexter en Suzie, een in Brabant geboren Utrechtse, heeft het allemaal: country, blue grass, folk en jazz country. Als Suzy zingt, klinkt ze soms als een door het leven geteisterde soulzangeres, terwijl ze op andere momenten meer in de buurt komt van het verfijndere geluid van bijvoorbeeld Emmylou Harris en Ilse de Lange. Onvergetelijk", aldus een enthousiaste manager van De Lockhorst.

Bij elke aflevering nodigt Suzy Dexter andere muziekvrienden uit om met haar mee te spelen. Bij dit bericht zijn filmpjes te bekijken van Suzy and Friends, afgelopen zondag opgenomen in De Lockhorst.

advertentie
advertentie