Mart Smeets deelt zijn ervaringen met relaties Rabobank

18 februari 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Volleybalvereniging Sliedrecht Sport organiseerde afgelopen zaterdag in nauwe samenwerking met hoofdsponsor Rabobank Sliedrecht-Graafstroom weer de traditionele zakenrelatiedag. Gastspreker was ditmaal sportpresentator Mart Smeets, die op geheel eigen, vertrouwde wijze een vlucht nam door de vaderlandse sportgeschiedenis.

Smeets (62) kreeg meteen de lachers op zijn hand door op eigen initiatief met een vragenronde te beginnen en daarmee het gras voor de voeten weg te maaien inzake de onvermijdelijke vraag over zijn vermeende relatie met schaats-analiste Ria Visser. Maar daarna voerde echter snel zijn passie voor de sport de boventoon en liet Smeets, onlangs nog bekroond met een oeuvre prijs voor zijn journalistieke loopbaan, het aandachtig gehoor mee genieten van zijn rijke schat aan ervaringen door de jaren heen. Met de zinsnede: ,,De échte sportlegende herken je al simpel aan zijn voornaam, want wie weet nu niet over wie we het hebben als we namen noemen als Fanny (Blankers-Koen, red.), Pieter (vd Hoogenband), Inge (de Bruin) of Ard en Keessie“, sloeg hij de spijker op de kop.

In het tweede deel van zijn betoog legde Smeets voor de aanwezige sponsors de passende link tussen een goed draaiend team en een florerend bedrijf: ,,Als de as van het team goed op elkaar is afgestemd, draait de rest vanzelf goed mee.“

advertentie
advertentie