Grote belangstelling voor woningen in Baanhoek-West

24 februari 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Een groot aantal belangstellenden heeft zich ingeschreven voor de 27 nieuw te bouwen huurwoningen van Tablis Wonen in Baanhoek-West. Geïnteresseerden konden zich vanaf dinsdag 17 februari tot en met dinsdag 24 februari inschrijven voor deze huurwoningen via woonkeus.nl. Nu de inschrijving gesloten is begint Tablis Wonen met de voorbereidingen om de huurwoningen daadwerkelijk toe te wijzen.

De koopwoningen van Tablis Wonen worden verkocht door Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs te Sliedrecht. De belangstelling voor de 28 koopgarantwoningen en de 12 vrije-sector woningen is ook groot. Vele geïnteresseerden hebben zich al ingeschreven voor een van de huizen. Tot en met 2 maart 2009 is het nog mogelijk hiervoor in te schrijven. De koopprijs is vanaf € 161.000 v.o.n. Bij de makelaar is een uitgebreid documentatiepakket aanwezig.

De verkoop verloopt middels een loting die plaatsvindt op dinsdag 3 maart in De Lockhorst te Sliedrecht. De oplevering van de 67 woningen van Tablis Wonen is naar verwachting half 2009.

advertentie
advertentie