Poten strekken, picknicken en poepen

25 februari 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Alle hondenbezitters opgelet. Het Doggy Support Team nodigt hen uit voor de 3xP-wandeling: poten strekken, picknicken en poepen! De eerste Sliedrechtse hondenwandeling, die gehouden wordt op zaterdag 21 maart van 11.00 tot 14.00 uur, gaat langs de uitren- en losloopgebieden. Op en bij de uitrengebieden is er van alles dat een hondenhart begeert: behendigheidstoestellen, hazenbaan, picknick voor de baas, koekjes voor de hond, dierenklinieken, dierenbescherming, dierenambulance en professionele trimmers. Natuurlijk zijn er ook weer leuke prijzen te winnen en krijgt de ‘doorbijter’ een heus diploma.

Deze 3xP wandeling wordt georganiseerd in het kader van het hondenbeleid ‘om(slag) van gedrag’. Verbeterde voorzieningen en vernieuwde regelgeving voor hond én baas krijgen hier de aandacht. 3xP staat ook in het teken van 'Sliedrecht Schoon'. Nadere informatie over routes, vertrekpunten en programma’s , worden de komende weken bekend gemaakt op de gemeentepagina in het Kompas!

Het Doggy Support Team van de gemeente Sliedrecht zoekt overigens vrijwilligers die een handje willen helpen tijdens de festiviteiten. Zij kunnen bellen met de afdeling Plantsoenen en Reiniging, 495927.

advertentie
advertentie