Sliedrechts Blues: vier uur muzikaal spektakel

3 maart 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Zes bands met in totaal 31 muzikanten zijn er klaar voor: het twee jaarlijkse muziekfeest Sliedrechts Blues. Op zaterdag 14 maart gaat voor de derde keer het dak van Theater De Lockhorst met country-, blues- en rockmuziek.

Onder het motto ‘Sliedrechtse Muzikanten maken muziek voor Sliedrechters’ heeft organisator Henk van Zeist 31, hoofdzakelijk Sliedrechtse muzikanten samengebracht, zoals Wim Lavooi, Toni de Bruin, Jacco Bogane, Arie van Es, Joël van Heteren, Nico Kraayeveld, Theo van de Hoek en Dennis Mercelis. ,,Het is geweldig om mee te maken hoe om de twee jaar Sliedrechtse muzikanten elkaar weer heel enthousiast vinden om muziek te maken. En wat voor muziek! Het wordt een geweldig spektakel daar in de Lockhorst.”

Zaterdag 14 maart in Theater De Lockhorst, Sportlaan 1 in Sliedrecht. Aanvang 20.15 uur. Entree € 8,00 inclusief koffie vooraf en drankje in de pauze. Kaarten: aan de kassa, bij Passe Electrospeciaalzaak op het Burg. Winklerplein, De Vries & Zn. op de Kerkbuurt., Joh. de Heer Muziek, Leeghwaterstraat (Nijverwaard). Reserveren: 0184-499305, www. theaterdelockhorst.nl.

advertentie
advertentie