Een actie ‘om van te houwe’

10 maart 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De ontroerende musical Ciske de Rat, onderscheiden met zeven musical awards, is de meest succesvolle reizende musicalproductie in de Nederlandse musicalgeschiedenis. Reden genoeg voor Albert Heijn Sliedrecht om deze musical toegankelijk te maken voor een nog breder publiek. ,,Vanaf maandag 9 maart starten we met de musicalactie ‘Gratis tweede kaartje voor de musical Ciske de Rat’. Al vanaf 29 euro kunnen twee klanten van dit musicalfestijn genieten” zegt supermarktmanager Hans de Ligt.

Ciske de Rat, met in de hoofdrollen onder anderen Danny de Munk, Jorge Verkroost of Quincy als Cis de Man en Mariska van Kolck, Marjolijn Touw en Hugo Haenen, vertelt het beroemde verhaal, maar laat ook zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. De belevenissen van Cis de Man zijn door de musical heen geweven en geven een nieuwe dimensie aan dit oer-Hollandse verhaal. In de musical zorgt de kleine Ciske opnieuw voor momenten van ontroering, humor en brutale streken. Ciske de Rat is te zien in Amsterdam, Den Haag, Roermond, Groningen en zal daarna enkele maanden in het Fortis Circustheater in Scheveningen te zien zijn.

,,We willen deze grootste en meest succesvolle reizende productie van het afgelopen theaterseizoen graag nog beter bereikbaar maken voor iedereen in plaatsnaam”, aldus De Ligt. ,,Daarom zijn we afgelopen maandag gestart met een unieke spaaractie. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant een musicalpunt. Een volle spaarkaart met vijf AH Musicalpunten levert al een gratis tweede kaartje voor Ciske de Rat op.”

De AH Musicalpunten zijn verkrijgbaar van maandag 9 maart tot en met zondag 29 maart. De AH spaarkaarten kunnen tot en met zondag 5 april verzilverd worden. Kaarten voor de musical Ciske de Rat kunnen gereserveerd worden tot en met 1 juni via www.ah.nl/ciskederat of via 0900-1001030.

advertentie
advertentie