Kunst in de uitverkoop in De Lockhorst

11 maart 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In Partycentrum De Lockhorst te Sliedrecht houdt kunstgalerie Aquarius uit Nieuw Vennep op zaterdag 21 maart een verkooptentoonstelling van schilderijen. Kunst boven de bank voor betaalbare prijzen. Door de kredietcrisis zijn de kunstenaars genoodzaakt om hoge kortingen te geven. Het is deze keer dan ook een speciale dag in Partycentrum De Lockhorst met vele aanbiedingen.

Een landschapje boven de bank, een balletmeisje in het trappenhuis of een fles wijn in de keuken? Van landschapsschilderijen tot stillevens, van impressionistische werken tot hedendaags modern, alles is ruim vertegenwoordigd. Bezoekers kunnen zowel zeer gedetailleerde klassieken als krachtige, kleurrijke abstracten aanschouwen.

Kunstgalerie Aquarius verkoopt schilderijen van klein tot heel groot en in veel verschillende genres van nog onbekende kunstenaars uit de hele wereld. Bekende mannen als Rembrandt of Van Gogh zult u hier niet aantreffen, maar die zijn dan ook vrijwel onbetaalbaar. Eventueel mogen belangstellende kunstliefhebbers geheel vrijblijvend het uitgezochte doek mee naar huis nemen om te kijken of het past bij het interieur. Ook kunnen schilderijen ingeruild worden.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden bellen met 0252-675747 of een kijkje nemen op de website van de galerie: www.schilderijenkijken.nl.

Partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1, Sliedrecht; open van 12.00 tot 17.00 uur. Toegang gratis.

advertentie
advertentie