Sketchesprogramma van Amato is te boeken

11 maart 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De première van het ‘Sketchesprogramma 2009’ van seniorentoneelclub Amato in De Reling op 10 maart was een groot succes. De acteurs en actrices, die in leeftijd variëren van 58 tot 86 jaar, wisten met zeven korte toneelstukjes de lachers vele malen op hun hand te krijgen te krijgen. Vooral de laatste sketch ‘De Fiscus Kus’ was hilarisch en speelde zeer actueel in op deze tijd van het jaar, waarin de belastinginspecteur een grote rol speelt in de levens van jong en oud.

Presentator Jan Groenendijk bespeelde al improviserend het publiek wat soms een sketch op zich was. Met hun eerdere toneelstukken trokken de elf spelers en hun regisseuse Carla Sluimer de afgelopen jaren volle zalen in Sliedrecht, Ridderkerk, Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam. Ze traden daar op in verpleeg- en verzorgingshuizen, seniorenwooncomplexen en diensten- en activiteitencentra. Ook het ‘Sketschesprogramma 2009’ van Amato is te boeken. Voor informatie: 0184-416729 op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur (Stichting Ouderenwerk Sliedrecht). Zie ook: www.ouderenwerksliedrecht.nl.

Op de foto: Regisseuse Carla Sluimer (op tafel) en presentator Jan Groenendijk (op de grond) met achter hen vlnr: Piet, Bas, Rinus, Nelly, Eugenie, Corrie, Truus, Henny, Teus en Sjanie.

advertentie
advertentie