Hardcore avond in Elektra

12 maart 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Vele dj’s maken hun opwachting voor een speciale editie van de hardcore in Elektra op vrijdag 20 maart. Old Needle, Tha Dark Venom, Retaliation, Reiner vs ’S Aphira en niemand minder dan Lunatic & Miss Hysteria staan klaar om hun kunsten achter de draaitafels vertonen.

Old Needle draait al een tijd mee in de hardcore scène en is voor velen geen onbekende meer. Tha Dark Venom is een Sliedrechtse hardcore geweldenaar die weet hoe hij de poppen aan het dansen krijgt. Hard en snel is zijn motto. Retaliation krijgt, met een zesde zintuig voor het publiek, vele hardcore feesten en tenten in heel Nederland op zijn hand. Het duo van Reiner vs ’S Aphira maakten voorheen als solo artiesten naam in heel Nederland en gaan nu hard op grote feesten en kleine feesten door het hele land.

Het duo Lunatic & Miss Hysteria wordt wel 'de verpersoonlijking van de echte hardcore' genoemd. Frankrijk, Italie, Duitsland en thuisbasis Nederland zijn de landen waar ze veelvuldige opereren met de drie toverwoorden: technish, hard en snel.

De zaal gaat open om 20.00 uur. De entree bedraagt 7 euro.

JC Elektra, Stationsweg 4, Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie