Eerste zege reserves waterpolo

15 maart 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De heren 2 van DWF hebben hun eerste wedstrijd gewonnen dit seizoen. Uit bij Wiekslag werd het 2-4.

De heren begonnen goed aan het duel wat resulteerde in veel kansen die nog niet werden benut. Pas in de tweede periode was het raak. Midvoor Chris Bezemer kreeg door een mooie aanval van Peter Deegen de bal en schoot 'm strak in de kruising 0-1. In de derde periode liep DWF verder uit naar 0-2 door een doelpunt van Wout van Tilburg en 0-3 door Rick Walker.

Daarmee was het gevaar nog niet geweken. Wiekslag bleef aanvallen; de verdedigers en de jarige keeper Joey Zuijdervelt hadden hun handen vol aan aanvallen van de Alblasserdamse formatie. De ene na de andere mooie redding werd uit het doel gewerkt. In de vierde en laatste periode kwam Wiekslag heel snel terug naar 2-3 en werd het de laatste twee minuten weer een wedstrijd. DWF bleef koel en de laatste aanval werd verzilverd door een mooi schot strak in de hoek door rechtsvoor Ruben: 2-4.

Heren 1 had dit weekend vrij. Volgend weekend speelt de hoofmacht uit bij Poseidon’56 3 in Ridderkerk en ontvangen de reserves thuis Spartaan 3 uit Rotterdam.

advertentie
advertentie