Mag Het Kompas bij u binnenkijken?

16 maart 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – Het Kompas blijft op zoek naar mensen die het leuk vinden om iets te vertellen over de geschiedenis van hun huis en/of over hun eigen woonhistorie. Wie zich aanmeld voor ‘Het Kompas kijkt binnen bij….’ krijgt een bezoekje van ongeveer een uur. Ook wordt er een foto door de Kompasfotograaf gemaakt van de bewoner(s) op een bijzondere plek in of bij het huis.

Verder kunnen historische, interieur of verbouwings- of historische foto’s bij het artikel geplaatst worden. Er is al binnen gekeken in De Schalm, Dierenwinkel Pot, Unter den Linden, in de Jan Steenstraat en De Wilgenhorst. Maar er zijn ongetwijfeld nog veel meer woningen in Sliedrecht met een bijzonder verhaal .

Betrok u al vanaf de nieuwbouw een tienhoog- of andere flat of heeft u van een heel gewoon (huur)huis iets bijzonders gemaakt dan laten we graag aan het woord. Was uw woning vroeger een bedrijf of winkel? Is het gebouwd onder architectuur? Al heel oud of net nieuw? Een bijzonder interieur? Liep uw huis vol tijdens de watersnoodramp van 1953 en woont u er nog steeds? Zit u nog in een authentiek dijkhuisje dat nauwelijks aan de tijd aangepast is? Staat uw stulpje op een bijzondere plek? Woont u op een schip of ark of in een woonwagen, caravan of bouwkeet? Laat het ons weten!

Reacties graag via kompas.sliedrecht@bdu.nl of telefoonnummer 0184-612511.

advertentie
advertentie