Top-dj's freaken in Havana

16 maart 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Met niemand minder dan Leroy Styles & DJ Dekky vindt zaterdag 21 maart de tweede editie van Freak dit jaar plaats in Club Havana. Leroy Styles is voor Freak geen onbekende. Een jaar geleden stond hij al op een geslaagde editie van Freak en nu is hij weer terug. Afgelopen jaar heeft hij flink aan de weg getimmerd en zeer geslaagde producties uitgebracht. Zijn nummer ‘Seabird’ was een regelrechte hit. Ook werkt Leroy veel samen met het welbekende duo Ryan Marciano & Sunnery James.

DJ Dekky is ook geen onbekende in het vak. Hij draaide al op diverse grote feesten in binnen- en buitenland, zoals op Ibiza. DJ Dekky, alias Jeroen te Rehorst, is ook nog om een andere reden bekend. Hij kwam afgelopen jaar regelmatig in de bladen als de nieuwe vriend van Froukje de Both. En nu zal hij de draaitafels van Freak een slinger geven.

Naast deze twee bekende dj’s staan er ook weer twee locale helden op de timetable. Havana's huis-dj Dayo Nasty zal een set weggeven en Hugo Misura, een nieuwe dj, doet zijn intrede op Freak.

advertentie
advertentie