Topfeesten in de Candlelight

20 maart 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De nieuwe editie van de Bar competitie 2009 gaat donderdag 26 maart van start in de Candlelight. Tien teams van vijf man organiseren hun eigen themafeest en halen alles uit de kast om de felbegeerde prijs (en de eeuwige roem) in de wacht te slepen. De winnaars van vorig jaar zijn, na het gewonnen weekendje Dusseldorf, erop gebrand weer een spetterend feest neer te zetten. Maar ook de concurrentie heeft niet stil gezeten.

Het eerste team zal 26 maart uit de startblokken komen met een Après-après ski party. Veel sneeuw, pullen bier, schnapps, lederhosen, bradwürsten en een après ski-dj, niets zal ontbreken om het wintersportseizoen waardig af te sluiten.

Alle feesten zijn te vinden op www.debar2009.hyves.nl.

Candlelight houdt vrijdag 27 maart een shooter night met twee shots voor de prijs van één. Zaterdag 28 maart is de pub vanaf 17.00 uur al open voor Dolf’s café met live muziek van gitarist/zanger ‘Robert Pfeiffer’, die net terug is van een jaar toeren door Ierland. Zondag 29 maart is er geen tijd om bij te komen, want dan is de bar vanaf 12.00 uur weer geopend voor een Irish Dart Party. Vanaf 14.00 start het 501-koppeltoernooi met een winnaars- en verliezers ronde en ludieke prijzen. Dit keer met een Iers tintje: Irish koffie, dikke Ierse bieren en live muziek van de Ierse zanger ‘Gipsy Dave’.

Voor meer info: www.Candlelightcafe.nl.

advertentie
advertentie