Sliedrecht Sport neemt afscheid van Saskia van Hintum en Henk Ludemann

23 maart 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen VC Weert heeft het dames 1 team van Sliedrecht Sport nog slechts één overwinning nodig om als derde te eindigen in de nationale competitie. Een plaats die recht geeft op het spelen van Europacup wedstrijden. Zaterdag zullen daarom velen de weg naar de Stoep vinden. Maar ook om dan de vertrekkende trainster Saskia van Hintum en teammanager Henk Ludemann de hand te schudden.

Na een prachtig seizoen, met memorabele Europacup- en bekerwedstrijden, neemt het bestuur van de Stichting Topvolleybal Sliedrecht aanstaande zaterdag afscheid van trainster Saskia van Hintum. Met haar team was zij de afgelopen drie jaren bijzonder succesvol en heeft zij bewezen tot de absolute trainerstop van Nederland te behoren. Saskia heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij de Nederlandse Volleybal bond, waar zij de aankomende beachvolleybal talenten onder haar hoede zal nemen. Een ambitie die in het verleden is uitgesproken en die nu gerealiseerd wordt.

Tevens wordt afscheid genomen van teammanager Henk Ludemann, 25 jaar 'in dienst' van Sliedrecht Sport en 20 jaar verbonden aan dames 1. Een ongekende staat van dienst, een man die voor het volleybal leeft en de sport 'ademt'.

advertentie
advertentie