Nieuwe impuls voor Korevaar Keukens

2 april 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Korevaar Keukens is vanaf donderdag 2 april (vandaag dus) weer in handen van de familie Korevaar. In 2001 werd het bedrijf door een van de medewerkers overgenomen en voortgezet onder dezelfde naam. Mede door de verslechterde economische omstandigheden redde de nieuwe eigenaar het niet en onlangs werd het faillissement uitgesproken. De familie Korevaar ziet echter nog wel toekomst voor een ‘keukentak’ en daarom hebben Piet Korevaar, zijn zoon Arthur en schoonzoon René van den Bos er met elkaar voor gekozen om de keukenzaak aan de Leeghwaterstraat 46-47 een nieuwe impuls te geven.

Door Ria Scholten

Het bedrijf is opgericht in 1921 en Arthur is de vierde generatie van de Korevaars die kiest voor een carrière in het familiebedrijf. ,,We zien de verkoop van keukens nog wel zitten. Veel nieuwbouwwoningen worden immers casco opgeleverd. Toekomstige bewoners vinden het prettig dat ze voor het totaalpakket, dus badkamer, toilet en keuken, bij één leverancier terecht kunnen. We zijn weer terug op het punt waar we in 2001 geëindigd zijn. Korevaar Keukens en Badkamers zijn opnieuw onlosmakelijk met elkaar verbonden”, vertelt hij enthousiast. ,,Daarnaast hebben we veel kennis en vakmanschap in huis. Het feit dat we geen werkzaamheden uitbesteden staat garant voor kwaliteit en service.”

,,Boven staan momenteel eenentwintig keukenopstellingen, waaronder een aantal Keller keukens die met aantrekkelijke kortingen weg mogen. Wij gaan verder met ons huismerk Korevaar Trend dat staat voor Duitse degelijkheid en een goede prijs/kwaliteitverhouding”, vult Piet aan. Aangekomen op de eerste etage wordt al snel duidelijk dat hij niets teveel heeft gezegd. De klant vindt er een fraaie collectie moderne en klassieke keukens in vele uitvoeringen. Heel fraai is de jasmijnkleurige U-opstelling die onder het eigen merk wordt geleverd. De uitstraling is landelijk en de hoekkast is voorzien van een uniek uitschuifbaar plateau voor de pannen. Natuurlijk is de keuken voorzien van alle benodigde apparatuur. Het werkblad gaat over in een praktische eetbar waaraan het goed toeven is.

,,Natuurlijk realiseren we ons dat het faillissement van de vorige eigenaar voor een aantal klanten nadelige gevolgen heeft. Wij zijn daar niet verantwoordelijk voor, maar vinden het wel erg vervelend”, geeft het tweetal aan. ,,Voor zover het in ons vermogen ligt proberen we met deze mensen tot een bevredigende oplossing te komen.” Met vragen kunnen zij altijd terecht bij Bryan de la Croix, bedrijfsleider van Korevaar Keukens. Hij is telefonisch bereikbaar via 0184-481000. Ook op tweede paasdag zijn belangstellenden in de keukenzaak van harte welkom.

advertentie
advertentie