Comedy op planken van Elektra

3 april 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Er staat weer comedy op de planken in JC Elektra. Tom Sligting en Bas Birker komen 10 april naar Sliedrecht en maken er voor cabaretliefhebbers met recht een 'goede vrijdag' van.

Tom Sligting klom als een van de eerste in Nederland in 1994 op het biljart van het comedy Cafe in Amsterdam. Daarna heeft het hem nooit meer los gelaten. Sinds die tijd speelt hij nog steeds als headliner voor het Comedy Café Amsterdam. In 2007 nam Tom de beslissing een avondvullend programma te maken. Nu anderhalf jaar later is de try-out fase bijna afgesloten en is zijn show verkozen tot een van de meest veelbelovende voorstellingen van komende twee seizoenen.

Bas Birker is bij het grote publiek een onbekende naam: niet bekend van televisie en nog nooit won hij een groot festival of talentenjacht, vooral veroorzaakt door een chronisch gebrek aan deelname. Bas was namelijk druk in de weer op een podium in de kroeg, inmiddels al zo’n vijfhonderd keer en soms zelfs met publiek. Zijn recept is simpel: een half uur ongecompliceerde lol.

De entree bedraagt 6 euro. De zaal gaat open om 20.00 uur, aanvang 21.00 uur. JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie