Meidengroep Djumbo op bolderbraderie

10 april 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het is een begrip in Sliedrecht: De Bolderbraderie op de locatie Merwebolder van ASVZ op de zaterdag voor Moederdag. Uit de wijde omgeving weten duizenden bezoekers de braderie te vinden en ook dit jaar zal dat weer het geval zijn. Het 'meidengehalte' zal dit jaar extra groot zijn door het optreden van de populaire groep Djumbo.

Zo’n 120 kramen, twee autoshows, veel muziek, gezellige terrassen en vermakelijk straattheater zijn de ingrediënten die de Bolderbraderie al vele jaren tot een groot succes maken. De bewoners die mee doen met de playbackshow zijn al weken aan het oefenen voor hun act. En ook het Smartlappenkoor Bagger en de band 's Avonds Als Het Donker Wordt laten van zich horen. Om 15:00 uur is het de beurt aan de meidengroep Djumbo, bekend van radio en televisie. Ook de Streetdansers van Synergos zijn weer van de partij.

Gratis Pendelbussen

De 17e Bolderbraderie is van 10:00 uur tot 16:30 uur. In verband met voorbereidingen voor de nieuwbouw op het terrein, loopt de route weer door de nieuwe straat De Vlasakker. De organisatie verzoekt de bezoekers zoveel mogelijk op de fiets te komen, want parkeren bij De Bolder is heel lastig. Ook zijn er gratis pendelbussen die vanaf 9.45 uur van het Burgemeester Winklerplein naar de braderie rijden.

advertentie
advertentie