Stem op Roodkapje de Musical

10 april 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Er komt een spannende tijd aan voor de Nederlandse musicalsector. Op 8 juni vindt namelijk de tiende editie van het John Kraaijkamp Musical Awards Gala plaats. Dit jaar is Roodkapje De Musical aangedragen voor de nominatie van enkele awards. Deze familiemusical wordt geproduceerd door Van Hoorne Theaterproducties uit Sliedrecht.

Naast de vakjuryprijs bestaat er ook een publieksprijs. Roodkapje De Musical maakt kans op de titel ‘beste kleine musical 2009’. Om deze familiemusical te nomineren kan het publiek haar stem uitbrengen via de website van de ANWB en via een speciaal formulier in het blad van de ANWB, De Kampioen. ,,Roodkapje De Musical was het afgelopen seizoen zeer succesvol en heeft volle zalen getrokken met meer dan 35.000 bezoekers", vertelt Michael van Hoorne. ,,Wegens dit grote succes komen we in september en oktober met een reprise en zullen we nog twintig extra voorstellingen geven door het hele land." Van Hoorne hoopt dan ook dat enthousiaste bezoekers die reeds geweest zijn hun stem zullen uitbrengen op Roodkapje De Musical voor de Musical Awards.

Voor meer informatie over de Musical Awards, zie: www.StichtingMusicalAwards.nl. Meer informatie over de musical: www.RoodkapjedeMusical.nl.

advertentie
advertentie