Veelzijdige activiteiten in meivakantie

15 april 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Een kooivoetbaltoernooi, een uitstapje naar Tropicana in Rotterdam, een uitstapje naar het overdekte skatepark 'Ladybird' in Tilburg, een zaalvoetbaltoernooi, lasergamen, karten en voor de basisschoolkinderen een trefbaltoernooi. Stichting Open Jongerenwerk Sliedrecht heeft een aantal oplossingen voor jongeren die niets te doen hebben in de meivakantie. Een overzicht.

Kooivoetbal, voor iedereen van tien tot en met achttien jaar. Deelname is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen. Een team moet bestaan uit minimaal vijf en maximaal zeven spelers. Het toernooi wordt gehouden op maandag 6 mei vanaf 12.00 uur.

Tropicana Rotterdam, voor iedereen van twaalf tot en met achttien jaar. De kosten bedragen slechts €10 en er wordt per trein en bus gereisd. Voor 9.30 uur verzamelen op het kantoor van Henk. Dinsdag 28 april. Maximaal dertig deelnemers.

Zaalvoetbal, voor iedereen van twaalf tot en met zestien jaar. De kosten bedragen €3 per persoon en een team moet bestaan uit vijf á zes spelers. Voor elk team is er een prijs te winnen. Het toernooi wordt gehouden op 29 april en begint om 11.30 uur in ‘Sporthal de Lockhorst’.

Skaten in Tilburg, voor iedereen van ongeveer twaalf tot en met achttien jaar. In Tilburg is onlangs een prachtig overdekt skatepark geopend: Ladybird. De kosten zijn € 10 per persoon (inclusief reis en entree).

Trefbal, voor alle basisschoolkinderen van groep vijf tot en met acht. Het gratis toegankelijke toernooi speelt zich af op het terrein van de ijsbaan en begint om 13.00 uur.

Lasergamen en karten, voor alle jongeren uit Sliedrecht van twaalf tot en met achttien jaar. Op dinsdag 5 mei verzamelen voor het gebouw van Jongerencentrum Elektra om 14.00 uur. De kosten bedragen 8,50 euro per persoon.

S.O.J.S., Stationsweg 4 Sliedrecht, 0184-414273, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie