Héé ik ken jou in Sliedrecht

22 april 2009 om 00:00 Nieuws

INGEZONDEN

De laatste jaren is er een ware uitbraak in Sliedrecht van het verschijnsel 'Héé ik ken jou' geweest. Daarom wil ik dit verschijnsel een beetje toelichten. Als iemand op straat 'Héé-ik ken jou' naar je roept: wacht dan even. Deze persoon zal je wat vertellen wat voor jou bestemd is. Het werkt als een reflex. Iedereen kent wel de tik met het hamertje onderaan de knie, waarna je onderbeen in beweging komt. Zo werkt 'Héé – ik ken jou' ook.

De gever hoeft je maar te zien, of hij roept naar je. Hij zal zeer enthousiast zijn. Het zullen wel mensen zijn die niet volgens de Christelijke waarden en normen leven. In ieder geval – ze hebben een boodschap voor je. Dat kan van alles zijn, maar het belangrijkste is dat je 'Het hebt'. Het is je vrijbrief om erbij te zijn als de 'revolutie' komt, een voorbode van een nieuwe tijd op aarde; het begin van het koninkrijk van God op aarde, een heerlijke tijd. Met 'Héé-ik ken jou' zit je dus op rozen. De ontvanger staat boven de gever.

Dat is dus wat komen gaat. Je kunt nu vast lid worden van mijn partij (de SP). Dat is de partij die het dichtst bij de hierboven genoemde dingen staat.

Henk van Daalen,

Sliedrecht.

advertentie
advertentie