Freaks in Club Havana

23 april 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Tijdens de vierde avond van de Freak DJ Contest op vrijdag 24 april in Club Havana wordt er gestreden om de vierde plek in de finale. De 8 Talenten van deze avond komen weer uit het hele land getrokken om Club Havana te vullen met de lekkerste beats. De toegang is gratis en de deur gaat om 21.20 uur open.

Zaterdag 25 april komt Gregor Salto Sliedrecht op z´n kop zetten. Een eclectische mix van Soul, Latin, Afro, Jazz en House. Zo laat zich de muziek van Gregor Salto het best omschrijven. Salto werd bekend van zijn grote hit Can’t Stop Playing met Dr. Kucho in 2005. Sinds die tijd is hij allerminst stil blijven staan. Salto vult de avond uiteraard niet alleen. Naast hem staan Dayo Nasty, Rob Grey en Rio C. Dayo Nasty opent als resident DJ van Club Havana de avond laat de zaal flink laten zweten. Met zijn draaikunsten zorgt hij ervoor dat de voetjes los van de grond komen.

Rob Grey, die naast zijn eigen Delicious House feesten voor de 2e keer op Freak de platen speelt, zal deze avond back to back draaien met Rio-c. MC Esmee zal de DJ´s bijstaan in hun draaikunsten. Ook zullen er promo girls van Jagermeister zijn om de avond compleet te maken. Club Havana opent zaterdag 25 april om 22.00 haar deuren, de entree is slechts €6,-

advertentie
advertentie