Wereldwinkel zoekt winkelruimte

3 mei 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Wereldwinkel Sliedrecht staat tot en met 8 mei in de openbare bibliotheek om producten uit ontwikkelingslanden te verkopen. Naast de gebruikelijke producten, zoals levensmiddelen en sieraden, verkoopt de Wereldwinkel tijdens deze dagen ook speciale cadeautjes voor moederdag. De prodocten worden verkocht tijdens de reguliere openingstijden van de bibliotheek.

Daarnaast vraagt Audrey Megchelsen, initiatiefneemster van de Wereldwinkel, aandacht voor het feit dat de winkel dringend nieuwe winkelruimte nodig heeft. Binnen enkele maanden moet de Wereldwinkel de huidige ruimte aan de Rivierdijk verlaten in verband met de verkoop van het pand. Iedereen die ruimte over heeft of een tip heeft, kan contact opnemen met Audrey Megchelsen, 0184-417335. Ook vrijwilligers zijn hard nodig. Hiervoor kan eveneens contact opgenomen worden met Audrey Megchelsen.

Een laatste aandachtspunt zijn de gewijzigde openingstijden van de Wereldwinkel. Op zaterdag is de winkel voortaan van 13.00 tot 16.00 geopend, en niet vanaf 10.00 zoals eerst het geval was.

advertentie
advertentie