Open kampioenschap van de Drechtstreek

3 mei 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Voor de vijfde achtereenvolgende keer vindt het Open Kampioenschap van de Drechtstreek plaats. De deelnemers strijden stevig om de titel, die vorig jaar naar Peter v.d. Bergh van Schaakvereniging Sliedrecht ging.

De schakers strijden op de volgende zeven donderdagen en wel vanaf 20.00 uur: 14 en 28 mei, 4, 11, 18 en 25 juni en 2 juli. Eventuele uitwijkmogelijkheid van een speelronde is er na overleg met de wedstrijdleider op de vrijdag, direct na de betreffende speelronde bij Schaakvereniging Zwijndrecht. Het toernooi wordt gehouden in de bovenzaal van Bar de Huifkar, Kerkbuurt 138.

In de eerste vijf rondes kunnen deelnemers twee keer een bye opnemen. Bij een bye hebben zij een vrije ronde, die een halfje oplevert. Het speeltempo bedraagt 35 zetten in negentig minuten en vervolgens vijftien minuten voor de rest van de partij. Deelname kost slechts € 5, te voldoen op de eerste speelronde. Aanmelden kan tot uiterlijk 13 mei bij Mark van Hulst, 078-6300400 of via wedstrijdleider@schakendsliedrecht.nl.

advertentie
advertentie