Unit 4 Agresso krijgt opdracht uit Mozambique

13 mei 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Unit 4 Agresso heeft via haar Spaanse vestiging een opdracht gekregen van Conselho de Maputo, het gemeentebestuur van de hoofdstad van Mozambique. Het softwarebedrijf gaat het ERP-systeem Agresso Business World implementeren voor het beheer van de financiële processen in de gemeente. De overeenkomst heeft een waarde van circa 2,2 miljoen euro.

Door deze implementatie is het gemeentebestuur van de Afrikaanse metropool (ruim 2,1 miljoen inwoners) in staat zijn financiële en fiscale processen te moderniseren. Tevens kunnen medewerkers rechtstreeks gegevens uitwisselen met de centrale bank van Mozambique en andere nationale instellingen. Het project is mede tot stand gekomen dankzij financiële steun van de Wereldbank. De implementatie zal naar verwachting in juni 2010 zijn afgerond.

Chris Ouwinga, CEO van Unit 4 Agresso: ,,Dit omvangrijke project is een belangrijke stap in de uitbreiding van onze activiteiten in Afrika. Agresso Business World helpt Maputo om de modernisering van de organisatie te ondersteunen; niet alleen wat betreft de interne processen, maar ook in het contact met de burgers. Agresso Business World is eenvoudig, snel en tegen lage kosten aan te passen, ook na de implementatie. Maputo kan hierdoor beter meegaan met de vele veranderingen waar de organisatie mee te maken krijgt. Behalve het vertrouwen in onze ERP-oplossing, heeft in de keuze meegespeeld dat via onze vestiging in Lissabon ondersteuning en consultancy in de Portugese taal beschikbaar is.”

advertentie
advertentie