Nu ook voor make-up naar Gerdine

14 mei 2009 om 00:00 Nieuws

Naast het werken in haar eigen gestarte bedrijf, ging Gerdine parttime in loondienst bij een studievriendin, die een bestaande salon had gekocht in Geldermalsen. Hierdoor was ze dagelijks met haar vak bezig en vergrootte ze haar ervaring en expertise. Inmiddels is de klantenkring dusdanig uitgebreid waardoor Gerdine meer in haar eigen salon te vinden is.

SLIEDRECHT - Al tijdens haar opleiding wist ze het zeker. Ze was geknipt voor dit werk, blonk uit in kennis en vaardigheden en wilde na haar opleiding maar één ding: een eigen salon. Na dat ze ook haar vader overtuigd had, werd een gedeelte van de garage van het ouderlijk huis verbouwd en startte Gerdine haar salon. Inmiddels is het alweer drie jaar geleden dat ‘Gerdine voet- en schoonheidsverzorging’ van start ging.

Belangstellenden kunnen bij Gerdine terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen. Onlangs nam ze met succes deel aan een training dermatologie schoonheidsspecialiste. Een dermatoloog kan nu een patiënt doorverwijzen voor behandeling van huidaandoeningen als eczeem/allergie, psoriasis en acnè. Ook voor pedicure en manicure is een ieder bij haar aan het juiste adres.

Een nieuwe activiteit is (bruids)make-up. Er wordt gewerkt met het visagistenmerk Malu Wilz. In Duitsland is Malu Wilz de meest bekende en succesvolle visagist. Kenmerkend voor het merk zijn: het modern en actueel kleurenassortiment, dat een professionele en creatieve make-up mogelijk maakt. Hoogwaardige grondstoffen, die bijzonder huidvriendelijk zijn en een lange houdbaarheid garanderen. Navulbare producten, die door elegante beauty boxen naar wens gecombineerd, gewisseld en vervangen kunnen worden; gemakkelijk, praktisch, milieuvriendelijk en besparend. Gerdine voet- en schoonheidsverzoring is een kleinschalige salon en kenmerkt zich door een ontspannen en prettige sfeer. Persoonlijke aandacht en tijd voor de behandeling zijn er vanzelfsprekend. Behandelingen worden vakkundig uitgevoerd en aangepast aan de voorkeuren van de cliënt.

De salon is gevestigd aan Leiaker 12, 3362 JC Sliedrecht. Een afspraak maken kan via 06-11127077 of www.gerdineschouten.nl.

advertentie
advertentie