Ultieme uitdaging in Super4daagse

22 mei 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Om straks in optimale conditie de vakantie in te gaan en met een strak lijf over de zonnige stranden te kunnen flaneren is het wellicht nog even noodzakelijk om een paar pondjes kwijt te raken.

Met name in de komende weken wordt sportief Sliedrecht en andere geïnteresseerden uit de Alblasserwaard in de gelegenheid gesteld om hier op een prettige, ontspannen wijze aan te werken door deel te nemen aan een drietal prachtige evenementen, die, verdeeld over een aantal weken, de komende tijd plaatsvinden.

Volgende week, vanaf dinsdag 26 mei tot en met vrijdag 29 mei, staat de Avond Fiets Vierdaagse op de agenda, daarna wordt men van dinsdag 9 juni tot en met vrijdag 12 juni verwacht op de Avond Wandelvierdaagse en de ultieme uitdaging wordt afgesloten in het verfrissende water van Bronbad De Lockhorst bij de Zwem Vierdaagse, die gehouden wordt van maandag 22 juni tot en met vrijdag 26 juni.

De werkgroep Activaria, actief onder de vlag van de stichting sportraad Sliedrecht, beloont al diegenen, die de ultieme uitdaging aan willen gaan en besluiten om aan alle drie de evenementen deel te nemen met een prachtig certificaat en een rijkelijk gevulde sporttas met allerlei leuke verrassingen.

Uit eerdere edities van de Super 4 Daagse is gebleken, dat deze unieke uitdaging met name als gezinsactiviteit bijzonder in de smaak is gevallen. Aanmelden als deelnemer aan deze prachtige ‘mini triathlon’ kan gelijktijdig bij inschrijving voor de Avond Fietsvierdaagse. Hiervoor kunnen belangstellenden maandag 25 mei terecht in sportkantine De Stoeprand in sporthal De Stoep tussen 19.00 en 20.00 uur.

De werkgroep Fiets4daagse hoopt op een grote opkomst voor de alweer 29ste editie van dit wielerspektakel, dat over een traject van circa 17 kilometer langs de mooiste plekjes van het Groene Hart voert. Ook skeelers en scootmobielers zijn van harte welkom, de laatste groep wordt wel geacht een begeleider mee te nemen. Kosten bij voorinschrijving: € 4,00. De inschrijving op de startavond bedraagt € 4,50 per persoon.

advertentie
advertentie