Openbare ledenvergadering v.v. Sliedrecht

1 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het bestuur van de voetbalvereniging sliedrecht nodigt alle leden uit voor een bijzondere (openbare) algemene ledenvergadering op donderdag 11 juni in de kantine van v.v. Sliedrecht. Tijdens deze ledenvergadering zullen er geen besluiten worden genomen, het is meer een informatieavond. De bijeenkomst begint om 20.15 uur.

De opzet van deze avond is dat de leden geïnformeerd worden over de stand van zaken betreffende vijf onderwerpen. Allereerst de toekomst van de voetbalvereniging. Ruim een jaar geleden is het vier-jaren-toekomst-plan aangenomen. Het bestuur doet verslag waar de club nu na één jaar staat.

Vervolgens wordt de financiële situatie van de vereniging besproken. Hoe staat v.v. Sliedrecht erbij, mede gezien de financiële kredietcrisis in de wereld. Een derde onderwerp is het kunstgrasveld. Leden horen het laatste nieuws van de gesprekken met de gemeente. Ook de toekomst van het complex komt aan de orde: wat moet er wel en niet gerenoveerd worden?. Tot slot de sportieve tussenstand: hoe is competitie verlopen, wat zijn de vooruitzichten?

Leden krijgen voldoende mogelijkheden om vragen te stellen. Meer informatie over de ledenvergadering volgt vanaf 5 juni op de website vvsliedrecht.info.

advertentie
advertentie