South West Festival live op MerweRadio

1 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - MerweRadio verzorgt op vrijdagavond van 19.00 tot 24.00 uur een live-uitzending van het South West Festival. Deze is op de radio te beluisteren en zal ook het geluid achter de kabelkrant van MerweTV zijn. Op het internet kan ook via www.merweradio.nl naar de uitzending geluisterd worden. ,,Wanneer het technisch lukt, zal er zelfs beeld vanaf de locatie zijn", aldus één van de technici van MerweRTV, die hier nog hard aan werken.

Vanaf 19.00 uur opent The Are de avond vanaf de ASVZ en na 20.00 uur volgen de makers van Flatlandelic Rundfunk, The AfterShock en MetalShock het gehele festival.

Naast het kijken en luisteren naar de bands tijdens het South West Festival kan er ook een kijkje in de keuken van MerweRadio op locatie worden genomen. Na eerder een groot succes te zijn geweest bij Sliedrecht Blues II wordt de mobiele studio wederom geïnstalleerd en kan er meegemaakt worden hoe nou precies radio gemaakt' wordt.

Op deze avond, die voor het goede doel gehouden wordt door United by Music en ASVZ, treden op: de BX Bluesband, UnZip, The CatFish, Autophyte en OG (Oriental Guitars). De zaal gaat open om 19.30 uur en kaarten (à 4 euro per stuk) kunnen gereserveerd worden via info@unitedbymusic.nl.

advertentie
advertentie